Redigering

4. oktober 2010 af Stine Mathieu

Vil du redigere videre selv?

På Update kurset redigerer vi på Adobe Premiere Elements 7. Hvis du vil købe den nyeste version af programmet selv, så hedder den nu Adobe Premiere Elements 9 og koster 617 kroner at downloade. Programmet kan se lidt anderledes ud end det vi arbejdede med. Du kan også købe en Adobe Premiere Elements 7 for lidt mindre, hvis du foretrækker at arbejder videre med det samme program.

Der findes også gratis redigeringsprogrammer, på PC følger Windows Movie Maker med Windows, men her skal du være opmærksom på, at programmet ikke vil arbejde med MOV filer, som er de filer Kodak zi8 importerer fra kameraet. Det er ikke sikkert, at der er problemer med det kamera, du bruger, men prøv dig frem. På Mac følger iMovie gratis med, det kan arbejde med alle filer. Begge gratis programmer har sine begrænsninger ift. at arbejde i flere spor.

Den letteste måde at lynredigere sine klip er med Quicktime Pro. Det kommer gratis med Mac og kan downloades for 230 kroner til PC. Det kan klippe billeder af klip ud og sætte klip sammen – lægge lyd over (som fx speak eller musik) men det kan ikke lægge dækbilleder på.

Gemt i Kursusmateriale, Undervisning, videokursus, videoproduktion, videoredigering | Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar!