UNDERVISNING I VIDEOPRODUKTION

Alle kan lære at producere video. Jeg tilbyder workshops – både skræddersyede til virksomheder, individuel sidemandsoplæring og kurser gennem kursusudbydere, hvor du får lært at planlægge, interviewe, lave videosekvenser og distribuere din video på nettet.

Videoproduktion behøver ikke være svært. Der findes mange forskellige videogenre på nettet, og den vigtigste lektie er at tilpasse udstyr, genre og ambitioner efter hvad der er realistisk for dig! Nogle opgiver hurtigt, fordi de har for høje forventninger til kvaliteten og kan bruge det udstyr, de har fået anskaffet, andre er skrækslagne for at gøre noget forkert, tør ikke gå i gang.

Efter enkelte grundtrin kan du producere videoklip, som er skarpe i budskabet, pænt produceret og klar til at møde offentligheden. Derfra kræver det øvelse at blive bedre – men start, der hvor du er lige nu!

Tilpassede undervisningsforløb


FORLØBET KAN FX DÆKKE:

  • Indkøb og valg af kamera, mikrofoner, stativ og redigeringsprogram
  • Undervisning i vinkling og den gode historie
  • Undervisning i interviewteknik og optagelse af interview
  • Undervisning i optagelse af flotte velfungerende videosekvenser
  • Undervisning i redigering på det program, som passer til jer
  • Telefon- og efterfølgende support efter behov

Åbne kurser

Stine Mathieu underviser i kursusvirksomheder i kurser som fx

  • Video til nettet
  • Video til sociale medier
  • Videoblogging

Er du interesseret i et åbent kursus, så find mig i kursusudbydernes kursusprogrammer:

UPDATE – den journalistiske efteruddannelse

Aros Kurser – en privat kursusudbyder primært henvendt til virksomheder

 

Tidligere kursist på videoblogging kursus siger:

“Da jeg skulle have afdækket hvorvidt videoblogging var interessant, ikke bare for vores egen virksomhed, men også for vores kunder, deltog jeg i en videoblogging workshop, med Stine Mathieu, indehaver af Mathieu Media. Det kan kun anbefales på det varmeste! Hun er en fantastisk inspirator, der med ro i stemmen fortæller én at man bare skal kaste sig ud i det. Og det gør man meget nemt, med en kompetent underviser og sparringspartner”.

Mette Herzmann
partner Symbiotisk www.symbiotisk.dk
Workshopdeltager på Vækstdagen
email: herzmann@symbiotisk.dk
Tidligere kunde af individuelt sidemandsoplærings forløb siger:

“Jeg har brugt Mathieu Media i forbindelse med opstart af videoblogging. Stine har hjulpet mig sikkert gennem junglen af valg af det rigtige videokamera og udstyr, sammenspillet mellem kamera, PC, redigeringsprogrammer, Youtube, blog og hjemmeside. Og det, der til en start virkede uoverskueligt, blev til en enkelt trin for trin proces. Jeg kan varmt anbefale Stine, som både er yderst kompetent, meget pædagogisk og samtidig leverer lige det ekstra, som gør at man virkelig føler, at man får meget for pengene”.

Jytte Hollender
Direktør og ejer af hollender.dk ApS (www.hollender.dk)
Tlf. 2031 3994 – e-mail jytte@hollender.dk